Kladdkakebak
Kladdkaka är gott!
Jag har dock misslyckats de senaste 3 gångerna jag bakat
kladdis, de har inte alls blivit kladdiga. Jag vet inte om det är
bakpulvret jag borde skippa, fast det står i receptet att man ska
ha det.. Nåja, smeten var som vanligt godast!
jag misslyckas också alltid när jag gör kladdkaka. det blir mer som typ... chokladkrispkakor. tydligen så är det bakpulvret man ska skippa, ja.
Jag ar bajsdalig pa att baka kladdkaka. Skulle lata mina tre sma grisar (adam, tim & pete alltsa) fa smaka pa det. ''Det har, killar, det har ar riktigt gott! Chokladmuffins fast liksom kladdiga & jattemumsiga.''
Som jag skrot om det dar kladdet. Sen star dom dar med varsin muffins i mun & ser fragande ut. Jag smakar sa klart ocksa & inser att jag har bjudit pa vanliga, boring torrmuffins. Snark. ALLTID samma sak. Antingen blir dom snustorra eller rinniga som diarree. Blak.
malla,
ska jag ge dig världens bästa kladdkakerecept?
du får det nu!
100 g smör
2 ägg
2 ½ dl socker
1 ½ dl vetemjöl
3 msk kakao
1 tsk vaniljsocker
gör så här:
sätt ugnen på 175 grader
smält smöret, vispa ägg och socker i en bunke och rör sedan i resten av ingridienserna.
häll i smeten i formen och ställ in den i mitten av ugnen i ca 12 min!
SMARRIGT!